Η Χαμάς ανακοίνωσε πως έχει παραλάβει την πιο πρόσφατη πρόταση των Ηνωμένων Πολιτειών για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, την οποία και μελετά. Σύμφωνα με τη δήλωση της οργάνωσης, η πρόταση διαβιβάστηκε από διαμεσολαβητές και βρίσκεται πλέον υπό αξιολόγηση από την ηγεσία της.
Την ίδια ώρα, ο αρχηγός της ισραηλινής αντιπολίτευσης, Γιαΐρ Λαπίντ κάλεσε τον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου να αποδεχθεί άμεσα τη νέα αμερικανική πρόταση, την οποία συνέταξε ο ειδικός απεσταλμένος των ΗΠΑ, Στιβ Γουίτκοφ.
«Το Ισραήλ οφείλει να αποδεχθεί δημοσίως και χωρίς καθυστέρηση το πλαίσιο που παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί από τον Αμερικανό διαμεσολαβητή Στιβ Γουίτκοφ» έγραψε ο Λαπίντ σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.
Μάλιστα, υπενθύμισε στον Νετανιάχου πως διαθέτει «πλήρες δίχτυ ασφαλείας» από την αντιπολίτευση, ώστε να στηρίξει την έγκριση του σχεδίου, ακόμα και στην περίπτωση που οι υπουργοί Ιταμάρ Μπεν-Γκβιρ και Μπεζαλέλ Σμότριτς προσπαθήσουν να το εμποδίσουν.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.