Η Μόσχα δηλώνει έτοιμη να συνεχίσει τις επαφές με το Κίεβο με στόχο την ειρηνική διευθέτηση της σύρραξης, όπως διαβεβαίωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.
Σύμφωνα με το TASS, σε δηλώσεις της, η Ζαχάροβα αναφέρθηκε στη τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν στις 19 Μαΐου ο Βλαντίμιρ Πούτιν με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, επισημαίνοντας ότι «η ρωσική πλευρά επανέλαβε τη βούλησή της για μια οριστική και δίκαιη επίλυση της κρίσης».
Όπως ανέφερε, η Μόσχα σκοπεύει να προτείνει στο Κίεβο τη σύνταξη ενός μνημονίου για μελλοντική συνθήκη ειρήνης. Σύμφωνα με την ίδια, για να υπάρξει ουσιαστική διευθέτηση, «είναι κρίσιμο να εξαλειφθούν οι βαθύτερες αιτίες της σύγκρουσης, να συμφωνηθούν οι βασικές αρχές της επίλυσης και να καθοριστούν οι ημερομηνίες για την υπογραφή της ειρηνευτικής συνθήκης και την καθιέρωση μιας ενδεχόμενης εκεχειρίας, εφόσον υπάρξει συμφωνία».
Η Ρωσία, κατέληξε, «δεν έχει αποφύγει ποτέ τον διάλογο» και παραμένει πρόθυμη να συνεχίσει τις επαφές για τα παραπάνω ζητήματα.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς