Οι αντάρτες Χούθι της Υεμένης ανέλαβαν σήμερα την ευθύνη για την εκτόξευση δύο πυραύλων στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν κοντά στο Τελ Αβίβ, αφότου ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε την αναχαίτιση ενός πυραύλου που εκτοξεύθηκε από την Υεμένη.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό τους, τον Γιαχία Σαρέα, οι Χούθι στοχοθέτησαν το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν με «δύο βαλλιστικούς πυραύλους», απειλώντας να συνεχίσουν τα πλήγματα έως την άρση της «πολιορκίας» της Γάζας, όπου το Ισραήλ βρίσκεται εδώ και 19 μήνες σε πόλεμο εναντίον της Χαμάς.
Πιο δυναμικό και πιο εντατικό από ποτέ, το φετινό (2025) πρόγραμμα καθαρισμών ξεκίνησε από την Άνδρο, όπου πραγματοποιήθηκαν καθαρισμοί σε τέσσερις περιοχές, κατά το τριήμερο 7 με 9 Μάϊου, συγκεντρώνοντας περίπου 310 κιλά απορριμμάτων.
Το COSMOTE Business Messaging Pack προσφέρει αποστολή SMS, email, Viber και RBM μέσω μίας ενιαίας cloud πλατφόρμας, εξασφαλίζοντας μετρήσιμα αποτελέσματα και στοχευμένη επικοινωνία.