Ένας 21χρονος Ουκρανός κατηγορείται για τη φωτιά στο σπίτι του Βρετανού πρωθυπουργού Κιρ Στάρμερ
Ο 21χρονος κατηγορείται για τρεις περιπτώσεις εμπρησμού με πρόθεση να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή ανθρώπων
Ο Ρόμαν Λαβρίνοβιτς, Ουκρανός υπήκοος από το Σίντενχαμ, νοτιοανατολικά του Λονδίνου, θα εμφανιστεί στο δικαστήριο την Παρασκευή, σύμφωνα με την Μητροπολιτική Αστυνομία.
Ο 21χρονος κατηγορείται για τρεις περιπτώσεις εμπρησμού με πρόθεση να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή ανθρώπων, μετά από πυρκαγιές σε δύο ακίνητα και ένα αυτοκίνητο που συνδέονται με τον Βρετανό πρωθυπουργό Κίρ Σταρμερ.
Η αστυνομία ανέφερε ότι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας της Μητροπολιτικής Αστυνομίας ηγήθηκαν της έρευνας λόγω των συνδέσεων με τον πρωθυπουργό.
Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν για πυρκαγιά τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας σε μια κατοικία στο Κεντίς Τάουν, βόρεια του Λονδίνου, όπου ο Σερ Κίρ ζούσε με την οικογένειά του πριν γίνει πρωθυπουργός.
Προκλήθηκαν ζημιές στην είσοδο του ακινήτου, αλλά κανείς δεν τραυματίστηκε. Την περασμένη Πέμπτη, στην ίδια οδό, πυρπολήθηκε επίσης ένα αυτοκίνητο.
Η υπηρεσία της Δυναμικής Μετατροπής Νομίσματος δίνει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να προσφέρουν πληρωμές στο νόμισμα της κάρτας του πελάτη, χωρίς τεχνικές απαιτήσεις ή επιπλέον κόστος – διευκολύνοντας τη συναλλαγή και αναβαθμίζοντας την εμπειρία πληρωμής.
Στον κόσμο της υψηλής γαστρονομίας η σωστή εκπαίδευση σε οδηγεί στην κορυφή. Η επιλογή της σχολής είναι το καθοριστικό βήμα για μια καριέρα με προοπτικές, κύρος και αναγνώριση.