Δραματικές στιγμές εκτυλίχθηκαν σε πάρκο στην Κίνα όταν μια «γοργόνα» έχασε τις αισθήσεις της μπροστά στα μάτια των έντρομων επισκεπτών.
Στο βίντεο που κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες όσων συνέβησαν στο Taiyuan Ocean World, φαίνεται η γυναίκα που είχε αναλάβει τον ρόλο της γοργόνας, να λιποθυμά και να μένει ακίνητη στον πάτο της πισίνας.
Σύμφωνα με την Daily Mail, οι επισκέπτες του πάρκου θεώρησαν αρχικά ότι η λιποθυμία της «γοργόνας» ήταν μέρος του σόου της αλλά μετά από 20 δευτερόλεπτα αντιλήφθηκαν τι πραγματικά είχε συμβεί και κάλεσαν σε βοήθεια.
Όπως φαίνεται στο βίντεο, τη διάσωση της γυναίκας ανέλαβε υπάλληλος του πάρκου, ο οποίος βούτηξε στο νερό προκειμένου να ανασύρει την λιπόθυμη «γοργόνα».
Κατά πληροφορίες χρειάστηκε συνολικά δύο λεπτά για να καταφέρει να βγάλει και να κρατήσει τη «γοργόνα» πάνω από την επιφάνεια του νερού.
Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και είναι υπό παρακολούθηση με τους γιατρούς να εκτιμούν ότι σε λίγες ημέρες θα μπορεί να πάρει εξιτήριο.
Κλείσιμο
Οι υπεύθυνοι του πάρκου ανακοίνωσαν ότι το επεισόδιο προκλήθηκε όταν η γυναίκα υπέστη κρίση υπογλυκαιμίας με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.