Το Χάρβαρντ να ζητήσει συγγνώμη από τον πρόεδρο Τραμπ, λέει ο Λευκός Οίκος
Το πανεπιστήμιο πρέπει να απολογηθεί για τον απερίγραπτο αντισημιτισμό που εκδηλώθηκε στην πανεπιστημιούπολη εναντίον Αμερικανών Εβραίων φοιτητών, είπε η Κάρολαϊν Λέβιτ
Ο Λευκός Οίκος δήλωσε την Τρίτη ότι ο Ντόναλντ Τραμπ επιθυμεί να δει το Χάρβαρντ να απολογείται, όταν ρωτήθηκε αν ο πρόεδρος εξετάζει την πιθανότητα αφαίρεσης του καθεστώτος φοροαπαλλαγής του πανεπιστημίου.
«Όσον αφορά το Χάρβαρντ, όπως έχω πει, ο πρόεδρος έχει ξεκαθαρίσει πλήρως ότι πρέπει να ακολουθήσουν τον ομοσπονδιακό νόμο», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου Κάρολαϊν Λέβιτ στους δημοσιογράφους.
«Επίσης, ο πρόεδρος θέλει να δει το Χάρβαρντ να απολογείται, καθώς το πανεπιστήμιο πρέπει να απολογηθεί για τον απερίγραπτο αντισημιτισμό που εκδηλώθηκε στην πανεπιστημιούπολη εναντίον Αμερικανών Εβραίων φοιτητών», πρόσθεσε.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race