Η Κίνα προειδοποιεί τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι η επιβολή δασμών στους βασικούς εμπορικούς τους εταίρους θα έχουν «σοβαρές συνέπειες» στη σταθερότητα της παγκόσμιας οικονομίας.
Η Κίνα δεν ενδιαφέρεται για καυγά, αλλά δεν θα φοβηθεί αν οι Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίσουν τις απειλές. «Η αμερικανική εκστρατεία δεν κερδίζει την υποστήριξη του κόσμου και θα καταλήξει σε αποτυχία», πρόσθεσε. «Η Κίνα δεν θα παραμείνει αδρανής και δεν θα επιτρέψει την στέρηση των νόμιμων δικαιωμάτων και συμφερόντων του κινεζικού λαού», προειδοποίησε ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών.
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες ανακοίνωσαν πρόσφατα (...) την επιβολή αδιακρίτως δασμών σε όλους τους εμπορικούς τους εταίρους, περιλαμβανομένης της Κίνας, πράγμα που παραβιάζει τα δικαιώματα και τα νόμιμα συμφέροντα των κινεζικών επιχειρήσεων και επηρεάζει σοβαρά τη σταθερότητα της παγκόσμιας οικονομικής τάξης, δήλωσε ο Χε Γιονγκτσιάν, εκπρόσωπος του υπουργείου Εμπορίου κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.