Σε νέο παραλήρημα κατά του Ισραήλ προχώρησε την Κυριακή ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, από το τέμενος Τσαμλιτζά στην Κωνσταντινούπολη, όπου συμμετείχε στη γιορτή που σηματοδοτεί τη λήξη του Ραμαζανιού.
«Βλέπουμε τι συμβαίνει στην Παλαιστίνη. Είθε ο Αλλάχ, στο ιερό του όνομα, να καταστρέψει το σιωνιστικό Ισραήλ» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ο Τούρκος πρόεδρος τόνισε την ανάγκη συσπείρωσης του μουσουλμανικού κόσμου απέναντι στα γεγονότα στη Γάζα, καλώντας τους πιστούς να επιδείξουν αλληλεγγύη και ενότητα: «Πρέπει να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει εκεί. Για τον λόγο αυτό, πρέπει να ενωθούμε, να είμαστε δυνατοί και αδελφωμένοι εδώ. Είθε ο Αλλάχ να ενδυναμώνει πάντοτε την ενότητά μας».
Τα My market επενδύουν εδώ και 13 χρόνια στην ιχνηλασιμότητα των εγχώριων φρούτων και λαχανικών, δίνοντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να γνωρίζουν την προέλευση και τη διαδρομή κάθε επιλογής τους.