«Η Ρωσία πρέπει να δείξει ότι έχει πολιτική βούληση να τερματίσει τον πόλεμο», λέει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
«Η ΕΕ συμμετέχει ενεργά στην ενίσχυση της Ουκρανίας και την αποτελεσματικότητα της 'Αμυνάς της μέσα από την πολιτική, οικονομική και στρατιωτική υποστήριξη», αναφέρει ο Αντόνιο Κόστα, με ανάρτησή του στο «Χ»
«Η Ρωσία πρέπει να δείξει ότι έχει την πολιτική βούληση να τερματίσει τον πόλεμο», τονίζει ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα, μετά την τηλεδιάσκεψη για την Ουκρανία που συγκάλεσε ο Βρετανός πρωθυπουργός.
«Η Ρωσία πρέπει να δείξει την πολιτική βούληση να τερματίσει τον πόλεμο.Έχουμε δεσμευτεί να διασφαλίσουμε ότι η Ουκρανία θα βρίσκεται σε θέση ισχύος στις μελλοντικές ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις», είπε.
«Η ΕΕ συμμετέχει ενεργά στην ενίσχυση της Ουκρανίας και την αποτελεσματικότητα της 'Αμυνάς της μέσα από την πολιτική, οικονομική και στρατιωτική υποστήριξη, για να επιτύχει μια συνολική, δίκαιη και διαρκή ειρήνη», αναφέρει ο Αντόνιο Κόστα, με ανάρτησή του στο «Χ».
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.