Το Ισραήλ θα σταματήσει να τροφοδοτεί με ηλεκτρικό τη λωρίδα της Γάζας, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Ενέργειας Έλι Κοέν, μια εβδομάδα μετά τη διακοπή της ανθρωπιστικής βοήθειας σ' αυτό το παλαιστινιακό έδαφος για να ασκηθεί πίεση στη Χαμάς.
«Υπογράφω τη διαταγή να σταματήσει αμέσως η παροχή ηλεκτρικού στη λωρίδα της Γάζας», δηλώνει σ' ένα σύντομο βίντεο.
«Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα εργαλεία που έχουμε στη διάθεσή μας για να φέρουμε πίσω όλους τους ομήρους και για να εξασφαλίσουμε ότι η Χαμάς δεν θα είναι πλέον στη Γάζα την ημέρα μετά» τον πόλεμο, πρόσθεσε ενώ το Ισραήλ και το ισλαμιστικό παλαιστινιακό κίνημα αλληλοκατηγορούνται ότι παραβιάζουν τη συμφωνία εκεχειρίας που τέθηκε σε ισχύ στις 19 Ιανουαρίου.
Η HELLENiQ ENERGY αποτελεί έναν από τους κορυφαίους εργοδότες στον ενεργειακό τομέα στην Ελλάδα, εστιάζοντας στην καινοτομία, τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της.
Προκλήσεις, ευκαιρίες, νομοθεσία και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ανακύκλωση φωτοβολταϊκών πλαισίων στη χώρα μας, αλλά και τον σημαντικό ρόλο του φορέα Συλλογικού Συστήματος ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε. που είναι υπεύθυνος για τη συλλογή και τη διαχείρισή τους.