Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας αναφέρει στην ανάρτησή του: «Το αυθάδες γουρούνι δέχθηκε τελικά ένα σωστό χαστούκι στο Οβάλ Γραφείο. Και ο Ντόναλντ Τραμπ έχει δίκιο: Το καθεστώς του Κιέβου Τζογάρει με τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο».
The insolent pig finally got a proper slap down in the Oval Office. And @realDonaldTrump is right: The Kiev regime is "gambling with WWIII."
Επεισοδιακή ήταν η συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι στον Λευκό Οίκο, καθώς το κλίμα εκτραχύνθηκε και ούτε λίγο ούτε πολύ ο Αμερικανός πρόεδρος έδιωξε τον Ουκρανό πρόεδρο λέγοντας του να επιστρέψει όταν θα είναι έτοιμος για ειρήνη.
«Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δεν είναι έτοιμος για ειρήνη αν εμπλακούν οι ΗΠΑ», δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ σε ανάρτησή του στο Truth Social, μετά την έντονη συζήτησή τους στο Οβάλ Γραφείο.
«Αποφάσισα ότι ο πρόεδρος Ζελένσκι δεν είναι έτοιμος για Ειρήνη αν εμπλακεί η Αμερική, γιατί εκείνος πιστεύει ότι η εμπλοκή μας του δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στις διαπραγματεύσεις. Δεν θέλω πλεονέκτημα, θέλω ΕΙΡΗΝΗ. Δεν σεβάστηκε τις ΗΠΑ στο προσφιλές Οβάλ Γραφείο. Μπορεί να επιστρέψει όταν είναι έτοιμος για Ειρήνη», έγραψε ο Τραμπ στην ανάρτησή του.
Η ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ μετά τη συνάντηση με τον Ζελένσκι
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.