Η Ευρώπη χρειάζεται ένα ταμείο για την άμυνα για να την βοηθήσει να ενισχύσει την ασφάλειά της και να αυξήσει την αποτρεπτική ικανότητά της, δήλωσε η Γερμανίδα υπουργός Εξωτερικών Αναλένα Μπέρμποκ.
«Θα ήταν ένα σημαντικό βήμα να χαλαρώναμε το Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκή Ένωση ώστε τα κράτη μέλη να μπορούν να συνεχίσουν να αυξάνουν τις εθνικές αμυντικές δαπάνες τους», δήλωσε η Μπέρμποκ προσθέτοντας ωστόσο ότι μόνο αυτό δεν θα ήταν αρκετό για όλες τις χώρες.
«Γι' αυτό χρειαζόμαστε ένα ταμείο για την ευρωπαϊκή άμυνα που να μπορεί να αντεπεξέλθει στην πρόκληση», πρόσθεσε στη δήλωσή της.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.