Μέσα σε βαρύ κλίμα, χιλιάδες άνθρωποι κατέκλυσαν το βράδυ της Δευτέρας την πλατεία του Αγίου Πέτρου, στο Βατικανό, για να προσευχηθούν για τον Πάπα Φραγκίσκο που νοσηλεύεται με πνευμονία.
Παρά το κρύο και τη βροχή, περίπου 4.000 άνθρωποι από την Ιταλία και άλλες χώρες βρέθηκαν στην πλατεία.
Η προσευχή θα τελείται στο εξής κάθε βράδυ στην πλατεία του Αγίου Πέτρου.
Ωστόσο, αν και οι ανακοινώσεις από το Βατικανό ήταν ελαφρά πιο αισιόδοξες τη Δευτέρα σε σχέση με άλλες ημέρες, η ατμόσφαιρα ήταν βαριά, αναφέρει το Associated Press. Όλοι κατανοούν ότι η ζωή του Πάπα Φραγκίσκου φτάνει στο τέλος της.
Με το πλήθος προσευχήθηκε ο καρδινάλιος και πρωθυπουργός Πιέτρο Παρολίν, ο δεύτερος τη τάξει στο Βατικανό.
Ο 88χρονος προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας νοσηλεύεται από τις 14 Φεβρουαρίου με πνευμονία και στους δύο πνεύμονες.
Κλείσιμο
Τις τελευταίες ημέρες έχει εμφανίσει διαφορετικά επεισόδια που απαίτησαν άμεση επέμβαση των γιατρών. Κατά το Βατικανό έχει επαφή με το περιβάλλον και κατά διαστήματα κάθεται σε πολυθρόνα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή