Η αίθουσα Τύπου του Βατικανού ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι "η νύχτα κύλησε ήρεμα" και ότι "ο πάπας Φραγκίσκος ξεκουράζεται", κάτι που σημαίνει ότι κατά την διάρκεια της νύχτας δεν υπήρξαν νέες αναπνευστικές κρίσεις.
Σήμερα, μέσω εργαστηριακών εξετάσεων, αναμένεται να διαπιστωθεί αν οι φαρμακευτικές αγωγές, που χορηγούνται στον ποντίφικα, είναι αποτελεσματικές για την αντιμετώπιση της διπλής πνευμονίας που του έχει διαγνωστεί.
Με δηλώσεις τους στον ιταλικό Τύπο, παράλληλα, ειδικοί τονίζουν κατά τη σημερινή, δέκατη ημέρα νοσηλείας του πάπα ότι θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερο βάρος στην παρακολούθηση και αντιμετώπιση της ελαφράς νεφρικής ανεπάρκειας η οποία προέκυψε χθες, Κυριακή.
Χθες βράδυ, τέλος, σε εκκλησίες μεγάλων ιταλικών πόλεων - αρχίζοντας απο την Ρώμη και την Μπολώνια- οι πιστοί προσευχήθηκαν υπέρ της ίασης του Φραγκίσκου και της επιστροφής του στον ξενώνα της Αγίας Μάρθας, στο Βατικανό.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.