Επαναπατρίστηκαν οι μετανάστες από τη Βενεζουέλα που κρατούνταν στο Γουαντάναμο
Οι πολίτες μεταφέρθηκαν στην Ονδούρα, από όπου ανακτήθηκαν
Οι ΗΠΑ επαναπροώθησαν από στρατιωτική φυλακή στο Γουαντάναμο, στο έδαφος της Κούβας, μετανάστες από τη Βενεζουέλα στη χώρα τους, με ενδιάμεσο σταθμό την Ονδούρα, κατόπιν αιτήματος της κυβέρνησης της χώρας της Λατινικής Αμερικής, ανακοίνωσε χθες Πέμπτη το Καράκας.
Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας «ζήτησε τον επαναπατρισμό ομάδας συμπατριωτών που είχαν οδηγηθεί άδικα στη ναυτική βάση στο Γουαντάναμο. Το αίτημα έγινε αποδεκτό και οι πολίτες μεταφέρθηκαν στην Ονδούρα, από όπου ανακτήθηκαν», αναφέρει δελτίο Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της χώρας της Λατινικής Αμερικής.
Αν σκέφτεστε να οργανώσετε ή να ανανεώσετε τον χώρο εργασίας στο σπίτι ή στο γραφείο, αυτή είναι η στιγμή να το κάνετε στον ΔΡΟΜΕΑ με τον καλύτερο συνδυασμό κόστους-οφέλους.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.