Ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς απέρριψε νωρίτερα απόψε τον ισχυρισμό του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ότι ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι είναι «δικτάτορας».
«Είναι απλώς λάθος και επικίνδυνο να αρνείται κανείς στον πρόεδρο Ζελένσκι τη δημοκρατική του νομιμοποίηση» δήλωσε ο Σολτς στο Spiegel.
«Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι είναι ο εκλεγμένος αρχηγός του κράτους της Ουκρανίας. Το γεγονός ότι οι εκλογές δεν μπορούν να διεξαχθούν εν μέσω πολέμου είναι σύμφωνο με τις απαιτήσεις του ουκρανικού συντάγματος και των εκλογικών νόμων. Κανείς δεν πρέπει να ισχυριστεί το αντίθετο» επισήμανε ο Σολτς.
Ο Γερμανός καγκελάριος υπενθύμισε ότι ήταν η Ρωσία υπό τον Βλαντίμιρ Πούτιν που ξεκίνησε τον πόλεμο στην Ουκρανία. «Η Ουκρανία αμύνεται ενάντια σε έναν ανελέητο ρωσικό επιθετικό πόλεμο για σχεδόν τρία χρόνια. Μέρα με τη μέρα» συμπλήρωσε.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.