Η τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν με Τραμπ δείχνει ότι η Ρωσία δεν θα ηττηθεί ποτέ, λέει ο Μεντβέντεφ
«Δεν υπάρχει και δεν μπορεί να υπάρξει μια κυρίαρχη χώρα του πλανήτη. Αυτό το μάθημα πρέπει να το πάρουν οι αλαζονικές αμερικανικές ελίτ» δήλωσε ο Ρώσος αξιωματούχος
Ο αντιπρόεδρος του πανίσχυρου ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Μεντβέντεφ δήλωσε σήμερα ότι η τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στον Βλαντίμιρ Πούτιν και στον Ντόναλντ Τραμπ δείχνει ότι οι όποιες δυτικές προσδοκίες να ηττηθεί η Ρωσία δεν θα επιτευχθούν ποτέ.
«Δεν υπάρχει και δεν μπορεί να υπάρξει μια κυρίαρχη χώρα και ένας ανώτερος ηγέτης του πλανήτη. Αυτό το μάθημα πρέπει να το πάρουν οι αλαζονικές αμερικανικές ελίτ. Είναι αδύνατο να μας γονατίσουν. Και όσο νωρίτερα το καταλάβουν αυτό οι αντίπαλοί μας, τόσο το καλύτερο», δήλωσε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ συζήτησε χθες, Τετάρτη, τον πόλεμο στην Ουκρανία σε τηλεφωνικές επικοινωνίες του με τον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν και τον ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;