Νότια Κορέα: Δασκάλα μαχαίρωσε και σκότωσε 8χρονη μαθήτρια
Η δασκάλα είχε πάρει αναρρωτική άδεια επειδή έπασχε από κατάθλιψη και επέστρεψε στο σχολείο στα τέλη του έτους
Μια εκπαιδευτικός μαχαίρωσε και σκότωσε μια οκτάχρονη μαθήτρια σε δημοτικό σχολείο της Νότιας Κορέας, μετέδωσε το νοτιοκορεατικό πρακτορείο Yonhap.
Η 40χρονη δασκάλα ομολόγησε το έγκλημα αφού αστυνομικοί την βρήκαν τραυματισμένη, μαζί με το κορίτσι, μέσα στο δημοτικό σχολείο της πόλης Νταετζέον, το απόγευμα της Δευτέρας, τοπική ώρα. Το παιδί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα τραύματά του.
Η εκπαιδευτικός έφερε επίσης τραύματα από μαχαίρι στον σβέρκο και στο ένα χέρι, που πιθανόν τα προκάλεσε μόνη της.
Η αστυνομία διαπίστωσε ότι η δασκάλα είχε πάρει αναρρωτική άδεια επειδή έπασχε από κατάθλιψη και επέστρεψε στο σχολείο στα τέλη του έτους.
Η μαθήτρια έμεινε στο σχολείο για μελέτη, αφού τελείωσαν τα μαθήματα και στη συνέχεια θα πήγαινε να παρακολουθήσει ένα ιδιαίτερο μάθημα ζωγραφικής. Όταν οι γονείς της πληροφορήθηκαν ότι δεν εμφανίστηκε στο ιδιαίτερο, κάλεσαν την αστυνομία.
Η δασκάλα υποβλήθηκε σε επέμβαση και οι αστυνομικοί θα την ανακρίνουν αργότερα.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.