Μυστήριο με τον θάνατο ζευγαριού Βρετανών – Βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους στη νότια Γαλλία
Ζούσαν στη χώρα εδώ και μια δεκαετία - Στην έρευνα κατά του οργανωμένου εγκλήματος είχε εργαστεί ένα από τα θύματα
Ένα ζευγάρι Βρετανών βρέθηκε νεκρό σε σπίτι σε περιοχή της νοτιοδυτικής Γαλλίας.
Οι σοροί τους ανακαλύφθηκαν την Πέμπτη στο χωριό Λε Πεσκιέ από γείτονα του ζευγαριού.
Μέσα ενημέρωσης στη Γαλλία ανέφεραν ότι πρόκειται για τον Άντριου και την Ντων Σερλ. Είχαν μετακομίσει στην περιοχή πριν από περίπου 10 χρόνια.
Για την ώρα δεν είναι σαφές αν πέθαναν κατά τη διάρκεια διάρρηξης, με τις τοπικές αστυνομικές Αρχές να λένε ότι εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.
Και οι δύο ήταν σε πολύ καλή φυσική κατάσταση ενώ είχαν πολλές συμπάθειες στην κοινότητα όπου ζούσαν.
Ο Σερλ στο παρελθόν είχε εργαστεί ως οικονομικός ερευνητής για οργανωμένο έγκλημα. Στο προφίλ του στο LinkedIn γράφει ότι συνταξιοδοτήθηκε το 2015 και ότι είχε εργαστεί για την Barclays και την Standard Life.
Μέρος της εργασίας του αφορούσε την έρευνα σε ομάδες οργανωμένου εγκλήματος που εμπλέκονται σε οικονομικά εγκλήματα, όπως το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.