Η υπηρεσία φυλακών του Ισραήλ επιβεβαίωσε την απελευθέρωση 110 Παλαιστίνιων κρατούμενων.
Σύμφωνα με την υπηρεσία, οι κρατούμενοι που αφέθηκαν ελεύθεροι για να μεταφερθούν στη Δυτική Όχθη και την Ανατολική Ιερουσαλήμ απελευθερώθηκαν από τη φυλακή Όφιρ κοντά στη Ραμάλα, ενώ άλλοι από τη φυλακή Κετζιότ στο νότιο Ισραήλ και μεταφέρθηκαν στο σημείο διέλευσης Κερέμ Σαλόμ, κοντά στα σύνορα με την Αίγυπτο.
«Οι δυνάμεις της φυλακής εργάζονται για την απελευθέρωση τρομοκρατών σύμφωνα με τη διπλωματική συμφωνία για την επιστροφή των ομήρων, σε πλήρη συντονισμό με όλες τις υπηρεσίες ασφαλείας» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Υπηρεσία Φυλακών.
Στη Ραμάλα, χιλιάδες άνθρωποι υποδέχθηκαν τους πρώην κρατούμενους, σηκώνοντάς τους στους ώμους τους σε πανηγυρικό κλίμα.
Δείτε βίντεο:
Dozens of Palestinian prisoners are released in Ramallah in the occupied West Bank to a welcoming crowd in the third round of the prisoner exchange between Hamas and Israel pic.twitter.com/7mfrnc6YtE
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.