Η υπηρεσία φυλακών του Ισραήλ επιβεβαίωσε την απελευθέρωση 110 Παλαιστίνιων κρατούμενων.
Σύμφωνα με την υπηρεσία, οι κρατούμενοι που αφέθηκαν ελεύθεροι για να μεταφερθούν στη Δυτική Όχθη και την Ανατολική Ιερουσαλήμ απελευθερώθηκαν από τη φυλακή Όφιρ κοντά στη Ραμάλα, ενώ άλλοι από τη φυλακή Κετζιότ στο νότιο Ισραήλ και μεταφέρθηκαν στο σημείο διέλευσης Κερέμ Σαλόμ, κοντά στα σύνορα με την Αίγυπτο.
«Οι δυνάμεις της φυλακής εργάζονται για την απελευθέρωση τρομοκρατών σύμφωνα με τη διπλωματική συμφωνία για την επιστροφή των ομήρων, σε πλήρη συντονισμό με όλες τις υπηρεσίες ασφαλείας» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Υπηρεσία Φυλακών.
Στη Ραμάλα, χιλιάδες άνθρωποι υποδέχθηκαν τους πρώην κρατούμενους, σηκώνοντάς τους στους ώμους τους σε πανηγυρικό κλίμα.
Δείτε βίντεο:
Dozens of Palestinian prisoners are released in Ramallah in the occupied West Bank to a welcoming crowd in the third round of the prisoner exchange between Hamas and Israel pic.twitter.com/7mfrnc6YtE
Τα νέα μοντέλα της SHOKZ προσφέρουν καθαρό ήχο και πλήρη ελευθερία κινήσεων, συνοδεύοντάς μας σε κάθε δραστηριότητα – από την προπόνηση μέχρι τη βόλτα στην πόλη.
Η Howden Hellas είχε την τιμή να είναι Χρυσός Χορηγός στο fundraising δείπνο που διοργάνωσε το Εθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, ενισχύοντας το σπουδαίο έργο του Μουσείου για την προστασία της βιοποικιλότητας και την ευαισθητοποίηση γύρω από κρίσιμα περιβαλλοντικά ζητήματα