Σωστικά συνεργεία συνεχίζουν σήμερα την επιχείρηση για να σώσουν τον οδηγό φορτηγού το οποίο παγιδεύτηκε πριν από 24 ώρες, όταν σχηματίστηκε τεράστια τρύπα στο οδόστρωμα σε προάστιο της Σαϊτάμα.
Το ατύχημα έγινε χθες Τρίτη το πρωί στο Γιασίο, όταν άνοιξε γιγαντιαία τρύπα, βάθους έξι μέτρων, καταπίνοντας το φορτηγό μαζί με τον οδηγό του.
«Οι επιχειρήσεις διάσωσης συνεχίζονται για 24 ώρες», ωστόσο «δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε με τον οδηγό», ανέφερε το πρωί εκπρόσωπος του πυροσβεστικού σώματος στο Γαλλικό Πρακτορείο.
A sinkhole the size of a swimming pool opened up on a busy street in Japan, swallowing a truck and trapping the driver. pic.twitter.com/UocJodb7Qy
Χθες, καθώς έπεφτε η νύχτα, δεύτερη τρύπα σχηματίστηκε μερικά μέτρα από την πρώτη, μέσα στη μέση σταυροδρομιού, την ώρα που σωστικά συνεργεία έβγαζαν από την πρώτη το ρυμουλκούμενο του φορτηγού, που διαχωρίστηκε από την καμπίνα του οδηγού κάτω από τη γη.
Ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής επισήμανε πως οι κάτοικοι του προαστίου σε ακτίνα διακοσίων μέτρων απομακρύνθηκαν εσπευσμένα.
Ο οδηγός κατάφερνε να επικοινωνεί με τα σωστικά συνεργεία μέχρι χθες το απόγευμα, αλλά κατόπιν τα μέλη τους χρειάστηκε να απομακρυνθούν.
Δείτε βίντεο: Ιαπωνία: Αγωνία για οδηγό στο Τόκιο - Είναι παγιδευμένος εδώ και 24 ώρες σε τρύπα που κατάπιε το φορτηγό του
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.