Ο πρόεδρος της ΛευκορωσίαςΑλεξάντρ Λουκασένκο κάλεσε όσους συμμετείχαν στις διαδηλώσεις του 2020 να μετανοήσουν, ενώ υπενθύμισε ότι οι αρχές τους «παρακολουθούν».
Οι δηλώσεις έγιναν σήμερα, κατά τη διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών, τις οποίες είναι βέβαιο ότι θα κερδίσει.
Ο 70χρονος ηγέτης, που κυβερνά τη χώρα του πάνω από τρεις δεκαετίες, αναγνώρισε ότι οι διαδηλωτές έχουν αποκλειστεί από ορισμένες θέσεις εργασίας, λέγοντας ότι θα τους δινόταν μια «νέα ευκαιρία» εάν παραδέχονταν ότι «έκαναν λάθος».
Πρόσθεσε όμως ότι «δεν θα κυνηγήσουμε όλο τον κόσμο, αλλά τους παρακολουθούμε».
Επιπλέον, εμφανίστηκε αμετανόητος για το ότι επέτρεψε να χρησιμοποιηθεί το έδαφος της χώρας του ως βάση οπισθοφυλακής για τις δυνάμεις του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν τον Φεβρουάριο του 2022 όταν εισέβαλαν στην Ουκρανία.
Σε ερώτημα από το Γαλλικό Πρακτορείο αν μετάνιωσε για αυτό, δεδομένης της κλίμακας της εισβολής που ξεκίνησε πριν από σχεδόν τρία χρόνια και του απολογισμού, απάντησε απλώς: «Δεν μετανιώνω για τίποτα».
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς