Δεν θυμάμαι τίποτα από το ατύχημα με το άλογο, λέει η πριγκίπισσα Άννα
Ποτέ δεν ξέρεις, κάτι γίνεται και μπορεί να μην αναρρώσεις, παρατηρεί και λέει ότι «κάθε ημέρα είναι δώρο»
Καμία ανάμνηση για το ατύχημα που είχε πέρυσι με το άλογό της δεν έχει η πριγκίπισσα Άννα, το οποίο την οδήγησε στο νοσοκομείο για σύντομη νοσηλεία.
Κατά τη διάρκεια ταξιδιού της στη Νότια Αφρική αναφέρθηκε στο περιστατικό και είπε ακόμη ότι της δίδαξε πως «κάθε ημέρα είναι ένα δώρο».
«Γνωρίζω που νόμιζα ότι θα πήγαινα, εκεί που είναι τα κοτόπουλα. Δεν θα πήγαινα στα άλογα», είπε για τις δραστηριότητές της εκείνη την ημέρα. Πρόσθεσε ότι συχνά βλέπει τα κοτόπουλά της και ότι «δεν έχω ιδέα τι έκανα στο χωράφι».
«Ποτέ δεν ξέρεις, κάτι γίνεται και μπορεί να μην αναρρώσεις», είπε με φιλοσοφική διάθεση.
«Είσαι πολύ τυχερός αν μπορείς να συνεχίσεις υγιής. Πέρυσι το καλοκαίρι έφτασα πολύ κοντά στον θάνατο. Άδραξε την ημέρα, που λένε», είπε και εξήγησε ότι το ατύχημα δεν της άφησε μόνιμα προβλήματα.
Δεν είναι γνωστό με ακρίβεια πώς συνέβη το ατύχημα, όπως αναφέρει το BBC. Το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανέφερε ότι η πριγκίπισσα νοσηλεύτηκε με διάσειση και ελαφρά τραύματα.
Επιπλέον, η πριγκίπισσα, που φέτος γίνεται 75 ετών, απέκλεισε την περίπτωση να αποσυρθεί από τα καθήκοντά της.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας