Ταϊλάνδη: Εκατοντάδες σχολεία κλειστά στην Μπανγκόκ εξαιτίας της μόλυνσης του αέρα
Πολλοί κάτοικοι ενθαρρύνονται να εργαστούν από το σπίτι και να περιορίσουν τη χρήση οχημάτων στην πόλη
Η μόλυνση του αέρα στην Μπανγκόκ ανάγκασε σήμερα να κλείσουν πάνω από 350 σχολεία, με άλλα λόγια περίπου εκατό επιπλέον απ’ ό,τι την προηγουμένη, ανακοίνωσαν οι δημοτικές αρχές.
Οι αρχές της μητροπολιτικής περιοχής της πρωτεύουσας της Ταϊλάνδης αποφάσισαν «να κλείσουν 352 σχολεία σε 31 περιφέρειες εξαιτίας της μόλυνσης του αέρα», σύμφωνα με μήνυμα που μοιράστηκαν μέσω της εφαρμογής LINE.
Ήδη χθες Πέμπτη, πάνω από 250 σχολεία παρέμειναν κλειστά εξαιτίας της ρύπανσης και πολλοί κάτοικοι ενθαρρύνθηκαν να εργαστούν από το σπίτι και να περιορίσουν τη χρήση οχημάτων στην πόλη.
Σήμερα το πρωί, η Μπανγκόκ κατατασσόταν αρχικά στην 7η και κατόπιν 8η θέση του καταλόγου των πόλεων με το οξύτερο πρόβλημα μόλυνσης σε παγκόσμια κλίμακα, σύμφωνα με δεδομένα της IQAir.
Η μόλυνση του αέρα φθάνει στην κορύφωσή της αυτή την περίοδο της χρονιάς στην Ταϊλάνδη, όπως και σε άλλες χώρες της περιοχής αυτής της νοτιοανατολικής Ασίας, εξαιτίας του ψυχρού και στάσιμου αέρα που δεν επιτρέπει να απομακρύνονται επαρκώς τα καυσαέρια των οχημάτων και οι καπνοί από ελεγχόμενες καύσεις σε αγροτικές περιοχές.
Eργαζόμενοι της Teleperformance Greece ανακάλυψαν στην Κρήτη την ιδανική ισορροπία ανάμεσα στην εργασία που τους εξελίσσει και στον τρόπο ζωής που αγαπούν.
Στις 14 Φεβρουαρίου, το resort One&Only Aesthesis στη Γλυφάδα μας προσκαλεί στον ειδυλλιακό του χώρο για να απολαύσουμε συναρπαστικές γεύσεις, premium εμπειρίες και αξέχαστη διαμονή.
Η αντικατάσταση των επεξεργαστών ήχου των κοχλιακών εμφυτευμάτων και η αποκατάσταση της ακοής αποτελούν απαραίτητη επένδυση όχι μόνο για την υγεία, αλλά και για την ισότητα των ανθρώπων