«Είμαστε Γροιλανδοί, δεν θέλουμε να είμαστε Αμερικανοί» δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της Γροιλανδίας, την επομένη της ορκωμοσίας του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.
«Το μέλλον της Γροιλανδίας πρέπει να αποφασιστεί στη Γροιλανδία» τόνισε σε συνέντευξη Τύπου ο Μούτε Έγκεντε, αναγνωρίζοντας ότι η κατάσταση είναι «δύσκολη».
Νωρίτερα σήμερα, ο υπουργός Εξωτερικών της Δανίας τόνισε πως καμία χώρα δεν μπορεί να έρθει να «χρησιμοποιήσει» τη Γροιλανδία.
Ο Αμερικανός πρόεδρος προκάλεσε ανησυχία στις αρχές Ιανουαρίου όταν αρνήθηκε να αποκλείσει μια στρατιωτική επέμβαση προκειμένου να θέσει τη Γροιλανδία και τη Διώρυγα του Παναμά υπό τον έλεγχο των ΗΠΑ.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.