Ήταν η σκιά τουΝτόναλντ Τραμπ κατά την πρώτη θητεία του στον Λευκό Οίκο, ενώ τα προηγούμενα χρόνια ήταν η αγαπημένη του κόρη. Και τώρα, στην επιστροφή του στην αμερικανική κυβέρνηση, η ίδια δεν έχει κανέναν σκοπό να τον ακολουθήσει στην Ουάσινγκτον. Ο λόγος για την Ιβάνκα Τραμπ, που μιλώντας στο podcast «Him & Her Show» του Skinny Confidential ξεκαθάρισε ότι τα σχέδιά της δεν περιλαμβάνουν μια επιστροφή της Ουάσινγκτον.
Η Ιβάνκα Τραμπ ξεκαθάρισε ότι μισεί την πολιτική, ενώ διευκρινίζει τον «ρόλο» που επιφυλάσσει για τον εαυτό της δίπλα στον πατέρα της.
«Λατρεύω την πολιτική στρατηγική και τον θετικό αντίκτυπο. Μισώ την πολιτική. Και δυστυχώς, αυτά τα δύο δεν μπορούν να διαχωριστούν», είπε, προσθέτοντας ότι η πολιτική είναι μία σκοτεινή και αρνητική δουλειά.
«Υπάρχει ένα σκοτάδι σε αυτόν τον κόσμο που δεν θέλω πραγματικά να καλωσορίσω στον δικό μου», ανέφερε η Ιβάνκα Τραμπ, λέγοντας ότι βρίσκεται στο κέντρο μιας καταιγίδας επειδή ο πατέρας της πρόκειται να ξαναγίνει πρόεδρος. «Μερικοί άνθρωποι λατρεύουν την πλευρά του μονομάχου - τον αγώνα. Αυτό δεν ήμουν ποτέ εγώ», διευκρίνισε.
«Να είμαι εκεί για να ξεχαστεί»
Μετά την πρώτη θητεία του Ντόναλντ Τραμπ, η Ιβάνκα και ο σύζυγός της Τζάρεντ Κούσνερ, που επίσης υπήρξε στενός συνεργάτης του εκλεγμένου προέδρου και τα τρία τους παιδιά μετακόμισαν στη Φλόριντα.
Κλείσιμο
Αν και δεν σκοπεύει να επιστρέψει ενεργά στο πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ, η Ιβάνκα παραμένει στο πλευρό του. «Νομίζω ότι ανυπομονώ περισσότερο να μπορέσω απλώς να εμφανιστώ γι' αυτόν ως κόρη και να είμαι εκεί γι' αυτόν για να ξεχαστεί, να δω μια ταινία μαζί του ή να παρακολουθήσω έναν αθλητικό αγώνα», είπε.
Η ίδια περιέγραψε τη θέση του Αμερικανού προέδρου. «Είναι η πιο μοναχική θέση στον κόσμο - το μέγεθος των αποφάσεων που παίρνεις σε καθημερινή βάση», ανέφερε.
Θέτει ως προτεραιότητα την οικογένειά της
Η Ιβάνκα Τραμπ συνέδεσε την απόφασή της και με την οικογένειά της, που θέτει ως προτεραιότητα. «Ο κύριος λόγος για τον οποίο δεν θα επιστρέψω να υπηρετήσω τώρα είναι ότι γνωρίζω το κόστος, και είναι ένα τίμημα που δεν είμαι διατεθειμένη να βάλω τα παιδιά μου να το επωμιστούν», δήλωσε.
«Οι πρωταρχικοί μου στόχοι ήταν απλά να είμαι η καλύτερη μαμά που υπάρχει», ανέφερε λέγοντας ότι αν και ήταν παρούσα σε όλες τις κρίσιμες στιγμές των παιδιών της, θέλει να μην χάνει ούτε τις μικρές.
Η Ιβάνκα Τραμπ αναφέρεται και στην περίοδο που βρισκόταν στον Λευκό Οίκο. «Γίνεσαι λίγο σκληρός», είπε, προσθέτοντας όμως ότι ήταν μία περίοδος «εξαιρετικής προσωπικής ανάπτυξης για μένα και μάθησης».
«Εκ των υστέρων, κατάφερα να ξεφύγω από μια φούσκα στην οποία δεν ήξερα καν ότι βρισκόμουν στο Upper East Side της Νέας Υόρκης», είπε.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).