Συνελήφθη ο ιδρυτής της ιστοσελίδας μέσω της οποίας ο Ντομινίκ Πελικό στρατολογούσε βιαστές
Ο Ισαάκ Στέιντλ συνελήφθη στη Γαλλία και ανακρίνεται από την αστυνομία του Παρισιού για τη χρήση της πλατφόρμας του σε περισσότερα από 23.000 εγκλήματα, συμπεριλαμβανομένων βιασμών, δολοφονιών και παιδοφιλίας
Ο ιδρυτής της αμφιλεγόμενης ιστοσελίδας Coco, ο 44χρονος Ισαάκ Στέιντλ, συνελήφθη στη Γαλλία και ανακρίνεται από την αστυνομία του Παρισιού για τη χρήση της πλατφόρμας του σε περισσότερα από 23.000 εγκλήματα, συμπεριλαμβανομένων βιασμών, δολοφονιών και παιδοφιλίας. Η ιστοσελίδα κατέβηκε από τις γαλλικές Αρχές τον Ιούνιο του 2024, όταν ξεκίνησαν οι έρευνες για την υπόθεση Πελικό.
Σύμφωνα με τον Guardian, οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τον Στέιντλ αρνήθηκαν να σχολιάσουν λέγοντας πως ο κατηγορούμενος θα μιλήσει στον δικαστή.
Ο ιστότοπος έγινε πρωτοσέλιδο αφού αποκαλύφθηκε ότι ο Πελικό είχε χρησιμοποιήσει ένα chatroom του Coco με την ονομασία A son Insu (εν αγνοία τους) για να στρατολογήσει περισσότερους από 80 άνδρες για να βιάσουν και να κακοποιήσουν σεξουαλικά την τότε σύζυγό του, την οποία νάρκωνε. Ο ίδιος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 20 ετών ενώ ποινές καταδίκης επιβλήθηκαν και σε ακόμα 50 άνδρες.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.