Το Κρεμλίνο απέρριψε δημοσιεύματα τουρκικών μέσων ενημέρωσης, σύμφωνα με τα οποία η σύζυγος του Μπασάρ αλ Άσαντ ήθελε διαζύγιο και να φύγει από τη Ρωσία.
Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Άσαντ, η σύζυγός του Άσμα και μέλη της οικογένειάς του έφτασαν στη ρωσική πρωτεύουσα αφού εγκατέλειψαν τη Συρία. Η τοποθεσία του Άσαντ επιβεβαιώθηκε καθώς τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων ανέφεραν ότι η Μόσχα είχε συνάψει συμφωνία με τους ηγέτες της συριακής αντιπολίτευσης.
Μια πηγή δήλωσε ότι οι αντάρτες είχαν εγγυηθεί την ασφάλεια των ρωσικών στρατιωτικών βάσεων και των διπλωματικών ιδρυμάτων στη Συρία.
Χθες, όμως, τουρκικά και αραβικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η Άσμα αλ Άσαντ είχε υποβάλει αίτηση διαζυγίου στη Ρωσία.
Ερωτηθείς σε τηλεδιάσκεψη αν οι αναφορές για την Άσμα αλ Άσαντ ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε: «Όχι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα». Απέρριψε επίσης τις αναφορές των τουρκικών μέσων ενημέρωσης που ανέφεραν ότι είχαν παγώσει τα περιουσιακά στοιχεία του Άσαντ.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή