Τραμπ κατά των ΛΟΑΤΚΙ: Μετά την ορκωμοσία μου θα σταματήσει «το παραλήρημα των τρανσέξουαλ»
«Θα υπογράψω διατάγματα για τον τερματισμό του σεξουαλικού ακρωτηριασμού παιδιών, τον αποκλεισμό των τρανς από τον στρατό, το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο», δήλωσε ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ
Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε σήμερα την επιθυμία του να σταματήσει το «παραλήρημα των τρανσέξουαλ» από την πρώτη του κιόλας ημέρα στον Λευκό Οίκο τον επόμενο μήνα, σε ένα νέο πλήγμα από το στρατόπεδο των Ρεπουμπλικανών στα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.
Αμέσως μετά την ορκωμοσία του στις 20 Ιανουαρίου, είπε «θα υπογράψω διατάγματα για τον τερματισμό του σεξουαλικού ακρωτηριασμού παιδιών, τον αποκλεισμό των τρανς από τον στρατό και τον αποκλεισμό τους από το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο», είπε ο Τραμπ.
«Η επίσημη πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών θα είναι ότι υπάρχουν μόνο δύο φύλα, ο άνδρας και η γυναίκα», συνέχισε ο νικητής των προεδρικών εκλογών της 5ης Νοεμβρίου μιλώντας ενώπιον ενός πλήθους νεαρών συντηρητικών που συγκεντρώθηκαν στο Φοίνιξ, στα νοτιοδυτικά της χώρας.
Το ζήτημα της φυλομετάβασης ανηλίκων και η πρόσβαση των τρανσέξουαλ γυναικών σε γυναικείες αθλητικές διοργανώσεις είναι καυτά θέματα στις πολωμένες Ηνωμένες Πολιτείες.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ