Ο απερχόμενος αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν θα είναι παρών στην τελετή ορκωμοσίας του προκατόχου και διαδόχου του Ντόναλντ Τραμπ την 20ή Ιανουαρίου στην Ουάσιγκτον, γνωστοποίησε χθες Δευτέρα εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, κάτι που είχε αρνηθεί να πράξει ο Ρεπουμπλικάνος όταν ορκιζόταν ο Δημοκρατικός, τέσσερα χρόνια νωρίτερα.
«Ο πρόεδρος είχε υποσχεθεί πως θα ήταν παρών στην ορκωμοσία του νικητή ή της νικήτριας των εκλογών, όποιος ή όποια κι αν ήταν. Αυτός και η πρώτη κυρία θα τηρήσουν λοιπόν αυτή την υπόσχεση και θα παραστούν στην τελετή ορκωμοσίας» του Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε στον Τύπο ο Άντριου Μπέιτς, αναπληρωτής εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών