Φόβους για τη ζωή του εκφράζουν οι ισραηλινές Αρχές μετά την εξαφάνιση μέλους της εβραϊκής κοινότητας στο Αμπού Ντάμπι.
Πρόκειται για τον ραβίνο Ζβι Κόγκαν, που ανήκει στην κοινότητα των υπερορθόδοξων Εβραίων, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης.
Στο Ντουμπάι είναι υπεύθυνος σε σούπερ μάρκετ. Είναι, ακόμη, παντρεμένος με Αμερικανίδα υπήκοο.
Αξιωματούχοι ασφαλείας δήλωσαν στον ειδησεογραφικό ιστότοπο Ynet ότι αυξάνονται οι υποψίες ότι δολοφονήθηκε, αν και η Jerusalem Post αναφέρει ότι δεν ευσταθεί το ότι οι αρχές πιστεύουν ότι ο Κόγκαν σκοτώθηκε.
Πιθανό παραμένει το ενδεχόμενο να έχει απαχθεί από τρομοκράτες.
Το Ισραήλ έχει πληροφορίες ότι τον παρακολουθούσαν οι ιρανικές μυστικές υπηρεσίες, λένε οι πηγές που επικαλούνται οι Times of Israel.
Την υπόθεση ερευνά η Μοσάντ, αλλά και η μυστική υπηρεσία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, αναφέρει η Jerusalem Post.
Εν τω μεταξύ, η ισραηλινή κυβέρνηση έχει εκδώσει ταξιδιωτική οδηγία για τα Εμιράτα ζητώντας από τους πολίτες της χώρας να αποφεύγουν τα μη αναγκαία ταξίδια και να είναι προσεκτικοί όσοι διαμένουν εκεί.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.