Ο Κιρ Στάρμερ μιλώντας στη σύνοδο κορυφής της G20 στη Βραζιλία σημείωσε την απουσία της Ρωσίας για τρίτη συνεχή χρονιά.
«Αυτός [ο Πούτιν] είναι ο δημιουργός της δικής του εξορίας και την 1000η ημέρα του παράνομου πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία, λέω ξανά: τερματίστε τον πόλεμο, φύγετε από την Ουκρανία» είπε ο Βρετανός πρωθυπουργός.
Ερωτηθείς από δημοσιογράφο αν οι Βρετανοί πρέπει να «προετοιμαστούν για πυρηνικό πόλεμο», απάντησε ότι: «Υπάρχει ανεύθυνη ρητορική από τη Ρωσία και αυτό δεν πρόκειται να αποτρέψει την υποστήριξή μας στην Ουκρανία».
Ο Στάρμερ υπογράμμισε επίσης τις «1.000 ημέρες θυσίας» της Ουκρανίας και επανέλαβε ότι η χώρα πρέπει να πάρει ό,τι χρειάζεται, για όσο καιρό χρειάζεται, για να κερδίσει τον πόλεμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.