Τραμπ και Μασκ τραγουδούν ντουέτο το «Ο Θεός να ευλογεί την Αμερική»
Ο εκλεγμένος πρόεδρος και ο μεγιστάνας όψιμος φίλος του εθεάθησαν την Τετάρτη να τραγουδούν σε πάρτι στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντας το κλασικό πατριωτικό τραγούδι «God Bless America»
Όλο και πιο θερμή μοιάζει να γίνεται η φιλία του Ντόναλντ Τραμπ με τον Έλον Μασκ.
Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο ήταν από τους πλέον φανατικούς υποστηρικτές του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου, ανταμείφθηκε με ένα υπουργείο για την κυβερνητική αποτελεσματικότητα και τώρα τραγουδούν μαζί.
Ο εκλεγμένος πρόεδρος και ο Μασκ εθεάθησαν την Τετάρτη να τραγουδούν σε πάρτι στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντας το κλασικό πατριωτικό τραγούδι «God Bless America».
Με μια λεπτομέρεια, όπως γράφει η Daily Mail: Ο Μασκ δεν φαίνεται να ξέρει τα λόγια του τραγουδιού.
Μαζί τους ήταν ο τραγουδιστής της όπερας Κρις Μάτσιο.
Νωρίτερα την Τετάρτη ο Τραμπ βρισκόταν στην Ουάσινγκτον όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο Μπάιντεν στην εθιμοτυπική συνάντηση του απερχόμενου με τον εκλεγμένο πρόεδρο.
Κλείσιμο
Το 2020, όταν ο Τραμπ ήταν απερχόμενος και ο Μπάιντεν ο εκλεγμένος, δεν είχε συναντηθεί με αυτόν που κέρδισε στις εκλογές.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.