Times of Israel: Ο Νετανιάχου είναι έτοιμος να δώσει «εκατομμύρια δολάρια» για την απελευθέρωση κάθε ομήρου
Από τους 251 ομήρους που μεταφέρθηκαν στη Γάζα, εκτιμάται πως περίπου 100 παραμένουν στον παλαιστινιακό θύλακα, χωρίς να είναι βέβαιο πόσοι εξ αυτών βρίσκονται στη ζωή
Σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει την απελευθέρωση των ομήρων που παραμένουν στα χέρια της Χαμάς, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου φέρεται διατεθειμένος να προσφέρει στους απαγωγείς «εκατομμύρια δολάρια» για κάθε όμηρο που αφήνουν ελεύθερο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Channel 12 που επικαλούνται οι Times of Israel.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός φέρεται πρόθυμος να εγγυηθεί στους απαγωγείς που απελευθερώνουν ομήρους την «ασφαλή έξοδο» από τη Λωρίδα της Γάζας τόσο για τους ίδιους όσο και για τις οικογένειές τους.
Από τους 251 ομήρους που μεταφέρθηκαν στη Λωρίδα της Γάζας μετά την άνευ προηγουμένου επίθεση την οποία εξαπέλυσε η Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου 2023, εκτιμάται πως περίπου 100 παραμένουν στον παλαιστινιακό θύλακα, χωρίς να είναι βέβαιο πόσοι εξ αυτών βρίσκονται στη ζωή.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.