Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ψήφισε σήμερα για τις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, στο Νιου Κασλ του Ντέλαγουερ, την Πολιτεία από την οποία κατάγεται.
Ο Αμερικανός πρόεδρος, ο οποίος απέσυρε την υποψηφιότητά του για μια δεύτερη θητεία τον Ιούλιο, περίμενε στην ουρά, όπως όλοι οι απλοί πολίτες και στη συνέχεια πέρασε πίσω από το παραβάν για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. Αν και δεν υπάρχει αμφιβολία, δεν επιβεβαίωσε αμέσως ότι ψήφισε την Κάμαλα Χάρις.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους αμέσως μετά, ο Μπάιντεν χαρακτήρισε «απολύτως ανάρμοστο» το γεγονός ότι ο Έλον Μασκ, ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας που στηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ, δίνει χρήματα στους ψηφοφόρους. Ο Μασκ ελέγχει μια «επιτροπή πολιτικής δράσης» και υπόσχεται να δίνει 1 εκατομμύριο δολάρια ημερησίως, κατόπιν κλήρωσης, σε κάποιον εγγεγραμμένο ψηφοφόρο που υπογράφει τη διαδικτυακή διακήρυξή της.
Ο Μπάιντεν σχολίασε επίσης την ανάπτυξη χιλιάδων Βορειοκορεατών στρατιωτών στη Ρωσία, χαρακτηρίζοντάς την «πολύ επικίνδυνη». Νωρίτερα, το Πεντάγωνο ανέφερε ότι υπολογίζει σε «περίπου 10.000» τους Βορειοκορεάτες που βρίσκονται στη Ρωσία.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.