Η παράταξη του πρωθυπουργού της Ιαπωνίας Σιγκέρου Ισίμπα, το Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα, δεν εξασφάλισε την απόλυτη πλειοψηφία στην ιαπωνική βουλήγια πρώτη φορά από το 2009, σύμφωνα με τις βασισμένες στα αποτελέσματα των exit polls προβλέψεις του δικτύου NHK της δημόσιας τηλεόρασης.
Σύμφωνα με τις προβλέψεις, το Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα (PLD, συντηρητική δεξιά) εξασφαλίζει 153 έως 219 έδρες. Προς το παρόν οι προβλέψεις αυτές δεν επιτρέπουν να διαπιστωθεί αν ο συνασπισμός του (PLD) με τον κεντροδεξιό του εταίρο, το Komeito, κατόρθωσαν να διατηρήσουν την απόλυτη πλειοψηφία στην ιαπωνική βουλή (233 επί 465 εδρών).
Ενα τέτοιο αποτέλεσμα θα ήταν πρωτοφανές για το PLD, που έχει κατορθώσει να βρίσκεται στην εξουσία για τα 69 χρόνια της ύπαρξής του, μέχρι που ένα οικονομικό σκάνδαλο στους κόλπους του εξόργισε τους ιάπωνες ψηφοφόρους.
Το Συνταγματικό Δημοκρατικό Κόμμα (PDC), η βασική πολιτική δύναμη της αντιπολίτευσης, έχει σαφώς αυξήσει τον αριθμό των εδρών στο κοινοβούλιο, σύμφωνα με τις προβλέψεις, και μπορεί να φθάσει τις 191 έδρες.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.