Κάτοικοι στο Τελ Αβίβ και στην περιοχή Ραμάτ Χασαρόν δήλωσαν ότι άκουσαν μια ισχυρή έκρηξη σήμερα το απόγευμα, μετέδωσαν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, με τον ισραηλινό στρατό (IDF) να ανακοινώνει ότι η έκρηξη προκλήθηκε από μία ρουκέτα που εκτοξεύτηκε από τον Λίβανο, αλλά έπεσε σε μη κατοικημένη περιοχή.
Ο ισραηλινός στρατός διευκρίνισε ότι δεν ήχησαν οι σειρήνες καθώς βάσει πρωτοκόλλου δεν ενεργοποιείται το σύστημα προειδοποίησης αν διαπιστωθεί ότι ένας εισερχόμενος πύραυλος δεν αποτελεί απειλή.
Δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα.
Επιπλέον, οι IDF τόνισαν ότι περίπου 45 ρουκέτες εκτοξεύτηκαν από το Λίβανο στα Υψώματα του Γκολάν και προσγειώθηκαν σε ανοιχτές περιοχές.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.