Ο πρόεδρος της Βραζιλίας, Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, ακύρωσε το ταξίδι του στη Ρωσία για τη σύνοδο κορυφής της ομάδας χωρών BRICS, έπειτα από σύσταση των γιατρών να αποφύγει προσωρινά πτήσεις μεγάλων αποστάσεων ύστερα από χτύπημα στο κεφάλι σε ατύχημα που είχε στο σπίτι του.
Η προεδρία ανέφερε σε μια ανακοίνωση πως ο Λούλα, ο οποίος επρόκειτο αρχικά σύμφωνα με το πρόγραμμα να αναχωρήσει στις 5.00 μ.μ. τοπική ώρα σήμερα, θα συμμετάσχει τώρα στη σύνοδο των BRICS μέσω βιντεοδιάσκεψης.
Το διπλωματικό φόρουμ που ιδρύθηκε πριν από 15 χρόνια από τις μεγάλες αναδυόμενες αγορές Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα έχει από τότε διευρυνθεί για να συμπεριλάβει τη Νότια Αφρική, την Αίγυπτο, την Αιθιοπία, το Ιράν και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Σύμφωνα με ιατρική έκθεση που εκδόθηκε από το νοσοκομείο Sírio-Libanês στην Μπραζίλια, ο Λούλα «έλαβε σύσταση να αποφεύγει αεροπορικά ταξίδια μεγάλων αποστάσεων αλλά μπορεί να ασκεί τα κανονικά του καθήκοντα».
Η έκθεση προσθέτει πως ο Λούλα έχει μια πληγή στην «ινιακή περιοχή» στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.