Συνάντηση Φιντάν με εκπροσώπους της Χαμάς - Έδωσε τα συλλυπητήριά του για τον Σινουάρ
Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών τόνισε ότι η χώρα του θα χρησιμοποιήσει όλα τα διπλωματικά μέσα για να κινητοποιήσει τη διεθνή κοινότητα σχετικά με την ανθρωπιστική καταστροφή στη Γάζα
Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν είχε την Παρασκευή συνομιλίες με εκπροσώπους της Χαμάς, στους οποίους εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του ηγέτη της οργάνωσης, Γιαχία Σινουάρ.
Σε ανακοίνωσή του το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Φιντάν δήλωσε ότι η Τουρκία «θα χρησιμοποιήσει όλα τα διπλωματικά μέσα για να κινητοποιήσει τη διεθνή κοινότητα ενάντια στην ανθρωπιστική καταστροφή στη Γάζα».
Στη συνάντηση συζητήθηκε η πρόοδος των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός που θα επιτρέψει την ανταλλαγή ομήρων. Ακόμη οι δύο πλευρές εξέτασαν τη διαδικασία συμφιλίωσης των παρατάξεων στην Παλαιστίνη.
Ο Φιντάν συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Συμβουλίου Σούρα της Χαμάς, Μοχάμεντ Ντερβίς Ισμαήλ και μέλη του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.