Οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι της Ιορδανίαςανακοίνωσαν ότι οι δύο ένοπλοι άνδρες που πέρασαν στο Ισραήλ και σκοτώθηκαν σήμερα από τον ισραηλινό στρατό ήταν μέλη της αδελφότητας.
Οι δύο δράστες ήταν «μέλη της αδελφότητας και συμμετείχαν πάντα σε εκδηλώσεις υποστήριξης στη Γάζα και την αντίσταση» ανέφερε ο εκπρόσωπος της παράταξης, ο Μοάντ αλ Χαουαλντέχ, μία ημέρα αφού το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι σκότωσε τον ηγέτη της παλαιστινιακής Χαμάς, τον Γιαχία Σινουάρ.
#BREAKING Two armed terrorists who crossed into Israel from Jordan near the Dead Sea were shot dead by IDF troops pic.twitter.com/YPPS4oBFEm
Ο ισραηλινός στρατός νωρίτερα ανέφερε ότι εντόπισε «πολλούς τρομοκράτες» που είχαν διασχίσει τα σύνορα από την Ιορδανία, στα νότια της Νεκράς Θάλασσας. «Στρατιώτες αναπτύχθηκαν στην περιοχή και δύο τρομοκράτες που είχαν ανοίξει πυρ εναντίον τους εξουδετερώθηκαν», αναφέρεται σε αυτήν την ανακοίνωση.
Δύο Ισραηλινοί στρατιώτες τραυματίστηκαν ελαφρά από το περιστατικό, ενώ οι τρομοκράτες έπεσαν νεκροί από πυρά εφεδρικών δυνάμεων, λίγα μέτρα από τον συνοριακό φράχτη.
Το Red Bull Mad Mike Tour έρχεται σε Κρήτη, Πήλιο και Θεσσαλονίκη και ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη – Δράση στο φουλ από την πρώτη μέχρι την τελευταία στροφή
Η ετήσια εκδήλωση της L’Oréal Hellas αποτέλεσε μια πολυεπίπεδη εμπειρία που γιόρτασε με κάθε επισημότητα τα 56 χρόνια της αγαπημένης εταιρείας στην Ελλάδα.