Εκρήξεις ακούστηκαν σήμερα στη Λαττάκεια της Συρίας εν μέσω ισραηλινής αεροπορικής επιδρομής, όπως μεταδίδει το συριακό πρακτορείο ειδήσεων (SANA).
Η αντιαεροπορική άμυνας της χώρας κινητοποιήθηκε για να αναχαιτίσει εχθρικούς στόχους στον ουρανό της Λαττάκειας, αναφέρει το SANA.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα.
اصوات قصف كبيرة سمعت في مدينة #اللاذقية غرب #سوريا، تلاها اصوات انفجارات استيقظ على اثر تلك الانفجارات اهالي المدينة. يبدو ان قصف اسرائيلي استهدف مخازن اسلحة pic.twitter.com/TR44O277oB
Το Ισραήλ έχει εντείνει τα πλήγματά του στη Συρία παράλληλα με την κλιμάκωση των στρατιωτικών του επιχειρήσεων στον Λίβανο, όπου εδώ και τρεις εβδομάδες σφυροκοπεί προπύργια της φιλοϊρανικής Χεζμπολάχ.
Από τότε που ξέσπασε ο εμφύλιος πόλεμος στη Συρία, πριν από 13 χρόνια, το Ισραήλ έχει εξαπολύσει εκατοντάδες αεροπορικά πλήγματα στη γειτονική του χώρα, βάζοντας συνήθως στο στόχαστρο δυνάμεις που υποστηρίζονται από το Ιράν και θέσεις του συριακού στρατού.
Το Ισραήλ σπανίως σχολιάζει κατά περίπτωση τα πλήγματα στη Συρία, αλλά έχει τονίσει επανειλημμένως ότι δεν θα επιτρέψει στο Ιράν – το οποίο υποστηρίζει την κυβέρνηση του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ – να ενισχύσει την παρουσία του στη χώρα.
Ο υπερσύγχρονος στόλος της Superfast Ferries μας προσφέρει μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, με προνομιακή έκπτωση για όλο το 2025 – Πώς να την αποκτήσουμε.
Η Bayer Ελλάς, με σταθερή δέσμευση στην καινοτομία, τη βιώσιμη ανάπτυξη και την κοινωνική υπευθυνότητα, αποδεικνύει έμπρακτα πως ο κόσμος μπορεί να γίνει πιο ανθρώπινος, πιο δίκαιος και πιο φωτεινός