Πόλεμος στην Ουκρανία: Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες από ρωσική πυραυλική επίθεση σε πλοίο στο λιμάνι της Οδησσού
Είναι η δεύτερη επίθεση εναντίον πλοίου στη νότια Ουκρανία σε δύο ημέρες
Ρωσικός πύραυλος χτύπησε ένα εμπορικό πλοίο με σημαία Παλάου στο λιμάνι της Οδησσού, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας Ουκρανός και να τραυματιστούν πέντε αλλοδαποί, ανακοίνωσε μέσω του Telegram ο κυβερνήτης της περιφέρειας, Όλεχ Κίπερ.
Είναι η δεύτερη επίθεση εναντίον πλοίου στη νότια Ουκρανία σε ισάριθμες ημέρες. Νωρίτερα σήμερα η ουκρανική κυβέρνηση ανέφερε ότι ρωσικός πύραυλος προκάλεσε ζημιές την Κυριακή σε ένα εμπορικό πλοίο με σημαία Σεν Κιτς και Νέβις, που ήταν φορτωμένο με καλαμπόκι, στο λιμάνι του Πιβντένι.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη