Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν την Παρασκευή ότι δύο στρατιώτες σκοτώθηκαν και άλλοι 24 τραυματίστηκαν από επίθεση με ιρακινό drone σε στρατιωτική βάση στα Υψίπεδα του Γκολάν.
Τα drones, που ήταν φορτωμένα με εκρηκτικά, εξαπολύθηκαν από το Ιράκ. Ένα καταρρίφθηκε από την ισραηλινή αεράμυνα αλλά το δεύτερο έπληξε την στρατιωτική βάση στα βόρεια Υψίπεδα του Γκολάν.
Εκτός από τους δύο 19χρονους νεκρούς στρατιώτες, άλλοι 24 τραυματίστηκαν στην επίθεση, μεταξύ των οποίων δύο σοβαρά.
Πρόκειται για τον Ντάνιελ Αβίβ Χάιμ Σοφέρ και τον Ταλ Ντρορ.
Αν και ήχησαν οι σειρήνες για το πρώτο drone σε κοινότητες της περιοχής, αυτό δεν συνέβη για το δεύτερο, οπότε οι στρατιώτες αιφνιδιάστηκαν και δεν κατάφεραν να προφυλαχθούν. Οι IDF διεξάγουν έρευνα γιατί δεν ήχησαν οι συναγερμοί.
Σε άλλη του ανακοίνωση ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι έχει πλήξει πάνω από 2.000 τοποθεσίες, υποδομών και εξοπλισμών και άλλες, στο νότιο Λίβανο από την έναρξη της χερσαίας εισβολής κατά της Χεζμπολάχ.
Παράλληλλα ο στρατός είπε ότι έχει σκοτώσει 250 μαχητές της Χεζμπολάχ από την έναρξη της χερσαίας επίθεσης.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.