Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός δήλωσε ότι η επίθεση «απέτυχε» - παρά τους ισχυρισμούς της Τεχεράνης που δήλωσε ότι περίπου το 90% των πυραύλων βρήκαν τους στόχους τους.
Παράλληλα, χαρακτήρισε «μεγάλο λάθος» την απόφαση της Τεχεράνης να επιτεθεί στο Ισραήλ για δεύτερη φορά μέσα σε επτά μήνες.
Ισραηλινοί αξιωματούχοι έχουν ήδη ορκιστεί «οδυνηρή απάντηση» κατά του εχθρού του, με τον επικεφαλής εκπρόσωπο των IDF να λέει ότι η απάντηση θα έρθει με τον τρόπο και σε χρόνο που θα επιλέξουν.
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.