Σε φοβερά βασανιστήρια φαίνεται πως υποβλήθηκε ο Μουαμάρ Καντάφι τα τελευταία λεπτά της ζωής του. Όπως αποκαλύπτεται από βίντεο το οποίο τράβηξαν οι αντικαθεστωτικοί που τον συνέλαβαν, ένας άντρας σοδόμισε με μαχαίρι (!) τον πρώην ηγέτη της Λιβυής την ώρα που τον έβγαζαν έξω από το κρησφύγετό του. Το θέαμα είναι πραγματικά φρικτό και αποτυπώνεται στην καρέ-καρέ ανάλυση του αποκλειστικού βίντεο που έχει στην κατοχή της η αμερικανική ηλεκτρονική εφημερίδα GlobalPost: δείχνει ξεκάθαρα τι έκανε στον πρώην συνταγματάρχη ένας από τους αντικαθεστωτικούς που έπιασαν τον Καντάφι, ενώ εκείνος ήταν αιμόφυρτος μα ζωντανός.
Αυτό το βίντεο βγαίνει στη δημοσιότητα την ώρα που πληθαίνουν οι φωνές από οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων ότι είναι εγκληματίες πολέμου όσοι σκότωσαν τον πρώην συνταγματάρχη, ζητώντας παράλληλα έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας