Απάντηση σε δημοσίευμα που κάνει λόγο για παρουσία του κ. Ελπιδοφόρουσε εκδήλωση του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ δίνουν πηγές της Αρχιεπισκοπής Αμερικής.
Συγκεκριμένα σε σχέση με το εν λόγω δημοσίευμα, πηγές της αρχιεπισκοπής αναφέρουν:
«Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με αξιωματούχους και των δύο κομμάτων στις ΗΠΑ, χωρίς να στηρίζει κανένα έναντι του άλλου. Παραδοσιακά δε, προσεύχεται στα προεκλογικά συνέδρια και των δύο κομμάτων πριν τις προεδρικές εκλογές. Είναι προφανές πως η παρουσία του σε καθένα από τα δύο συνέδρια δεν υποδηλώνει κομματική προτίμηση ή υποστήριξη του ενός υποψηφίου έναντι του άλλου».
Οι ίδιες πηγές, παραθέτουν και σχετικές φωτογραφίες από επαφές του κ. Ελπιδοφόρου με τους ηγέτες και των δύο κομμάτων
Ο Ελπιδοφόρος με τον Τζο Μπάιντεν
Ο Ελπιδοφόρος με την Κάμαλα Χάρις
Ο Ελπιδοφόρος με τον Μάικ Πενς
Ο Ελπιδοφόρος με τον Ντόναλντ Τραμπ
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.