Γαλλία: Ακυρώνεται το 25% των δρομολογίων της Eurostar μέχρι την Κυριακή μετά το σαμποτάζ
Η Eurostar εκτιμά ότι το πρόβλημα θα διαρκέσει μέχρι το πρωί της Δευτέρας – Κάποια δρομολόγια ακυρώθηκαν ενώ άλλα καθυστέρησαν ή έγινε εκτροπη
Την ακύρωση του 25% όλων των προγραμματισμένων δρομολογίων μέχρι την Κυριακή ανακοίνωσε η Eurostar, μετά το χάος που προκάλεσε το σαμποτάζ στους γαλλικούς σιδηροδρόμους.
Η σιδηροδρομική εταιρεία, η οποία εκτελεί διεθνή δρομολόγια από το St Pancras του Λονδίνου, επιβεβαίωσε ότι το 25% των τρένων της δεν θα εκτελούν πλέον δρομολόγια την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή.
Αρκετά από τα δρομολόγια προς το Παρίσι έχουν ήδη ακυρωθεί, σε άλλα έγινε εκτροπή ή υπέστησαν καθυστερήσεις λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων πάνω από τη Μάγχη, ενώ οι πελάτες καλούνται να ακυρώσουν τα ταξίδια τους, όπου είναι δυνατόν.
«Η Eurostar αναμένει ότι η κατάσταση αυτή θα διαρκέσει μέχρι το πρωί της Δευτέρας», ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.