Υψηλόβαθμος αξιωματούχος της Χαμάς, ο Σάμι Αμπού Ζούχρι, δήλωσε στο Reuters αμέσως μετά την ομιλία του Νετανιάχου ενώπιον του αμερικανικού Κογκρέσου, την Τετάρτη (24/7), ότι αν οποιοδήποτε μέρος συμμαχήσει με τον Νετανιάχου θα διαπράξει «προδοσία του αίματος των μαρτύρων».
Στην ομιλία του, ο Νετανιάχου δήλωσε μεταξύ άλλων ότι το Ισραήλ και οι ΗΠΑ μπορούν να σφυρηλατήσουν μια συμμαχία ασφάλειας στη Μέση Ανατολή ενάντια στην «ιρανική απειλή», λέγοντας ότι όλες οι χώρες που θα κάνουν ειρήνη με το Ισραήλ θα πρέπει να συμμετάσχουν σε μια τέτοια συμμαχία.
Όπως τόνισε ο Ζούχρι, «η ομιλία του Νετανιάχου ήταν γεμάτη από ψέματα».
Πρόσθεσε ότι «δεν θα καταφέρει να κρύψει την αποτυχία και την ήττα απέναντι στην αντίσταση για να καλύψει τα εγκλήματα του γενοκτονικού πολέμου που διαπράττει ο ισραηλινός στρατός εναντίον του λαού της Γάζας».
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.