Η γαλλική αστυνομία συνέλαβε άνδρα που σχεδίαζε επίθεση κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων
Η επιχείρηση της αστυνομίας έγινε στο Μπορντό σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien
Η γαλλική αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα στο Μπορντό της νοτιοδυτικής Γαλλίας, ο οποίος σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, όπως ανέφερε το Reuters, επιβεβαιώνοντας δημοσίευμα της εφημερίδας Le Parisien.
Στο μεταξύ, η αντιτρομοκρατική αστυνομία της Γαλλίας (PNAT) γνωστοποίησε στο Reuters ότι ένας 18χρονος συνελήφθη στο διαμέρισμα Τζιρόντι, στη νοτιοδυτική Γαλλία, με σχέδια να διαπράξει μία ή περισσότερες επιθέσεις εναντίον ανθρώπων. Να σημειωθεί όμως ότι δεν ανέφερε σύνδεση με τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.