ΗΠΑ: Το απόγευμα η πρώτη εμφάνιση της Κάμαλα Χάρις μετά την δημόσια στήριξη από τον Μπάιντεν
Η Καμάλα Χάρις θα μιλήσει σε εκδήλωση στον Λευκό Οίκο για τις κολλεγιακές αθλητικές ομάδες των ΗΠΑ
Ασημίνα Αγγελίνη
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση τηςΚάμαλα Χάριςθα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα, ώρα Ελλάδος, λίγες ώρες αφότου ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, της έδωσε το δαχτυλίδι της διαδοχής.
Η Χάρις θα διαβεί το κατώφλι του Λευκού Οίκου για να τιμήσει τις ομάδες του πρωταθλήματος του Εθνικού Κολεγιακού Αθλητικού Συνδέσμου των ΗΠΑ (NCAA), κατά την πρώτη της εμφάνιση από τη στιγμή που ο 81χρονος Μπάιντεν ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την προεκλογική κούρσα σπεύδοντας επίσης να επισημάνει ότι είναι η εκλεκτή του για το προεδρικό αξίωμα.
H Kάμαλα Χάρις θα βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής των ΜΜΕ στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 18.30 (ώρα Ελλάδος) για τον εορτασμό των ομάδων του πρωταθλήματος NCAA, την χρονική περίοδο 2023-2024, μεταδίδει το CNN.
Πέρυσι, 52 αθλητικές ομάδες να ταξίδεψαν στην Ουάσιγκτον για τη διοργάνωση.
Σημειώνεται ότι η επόμενη προεκλογική συγκέντρωση της Κάμαλα Χάρις ήταν προγραμματισμένη για αύριο στο Γουισκόνσιν.
Δεν είναι σαφές πάντως εάν το πρόγραμμά της θα διαφοροποιηθεί τώρα που διεκδικεί την προεδρική υποψηφιότητα.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.